Friday, May 19, 2006

Topp fem..

... saker som andra tar det personligt om man inte gillar:

1)Vattenmelon. ("Va? Tycker du inte om vattenmelon?Men då har du aldrig smakat en RIKTIG vattenmelon!")

2)Kaffe ("Är du inte vuxen än?")

3)Fetaost. (Huvudet på sned, rynkad panna, budskapet har svårt att gå in...inte gilla Feta?)

4)Soltorkade tomater. (Pinsam tystnad. Alla vet ju att soltorkade tomater är vår tids vardagsklass. Visar att man förstår hur världen funkar, hur man rör sig i de finare kretsarna, vad som är inne. De soltorkade tomaterna har tagit balsamvinägerns plats som symbol för trendiga, fräscha, framgångsrika och rika paren runt 30. De som kan göra vad de vill, ta en spontan weekend i Paris, köpa jeans som heter sånt som "Finger in the Nose", de som även efter att de fått barn (om de får några) ändå är trendiga, välfriserade och framförallt nystrukna. Att erkänna att man inte gillar soltorkade tomater är att erkänna att man inte tillhör dem. Erkänner sånt gör man bara inte. Man tuggar, sväljer och ler. Men inte för överdrivet.)

5)Lamm.("Va? Tycker du inte om lamm?Men då har du aldrig smakat ett lamm som är tillagat på RIKTIGT!")

3 Comments:

At 8:36 AM , Blogger CM Garp said...

Bra inlägg i debatten. Dock tycker jag man starkt borde överväga att lägga med pesto på listan. Denna underbara tingest som vissa inte tycker om. Det är lite yuppie-varning även på detta. Nästa sak är alla dessa sallader och gröna saker med stjälk. Ruccola är inte gott bara trendigt.
/Garp

 
At 3:43 PM , Blogger Team Southeast Sweden said...

Tack för din åsikt. Jag ska lägga den på minnet. Kanske vi till slut fyller en topp 100? Ett ämne att diskutera på måndag på lunchen?

 
At 8:37 PM , Blogger Karin said...

Oliverna! Du glömde oliverna! Jag vet, det är så ofattbart att du antagligen inte ens kom att tänka på det, men det finns faktiskt dom som inte gillar oliver ;)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home